The Story Behind
The Yellow Bus Penny Lane & More.

 

 

The Brand

Yellow Van Penny Lane & More -kaupan idea on yhdistää uutta ja vanhaa, tarjota kuratoitu kokoelma vastuullisesti ja laadulla valmistettuja tuotteita. Kaupan tarina sai alkunsa perustajan pitkäaikaisesta haaveesta perustaa juuri sellainen omannäköinen putiikki, jossa olisi sopivan boheemi tunnelma ja jonne asiakkaan olisi helppo tulla. Kun sopivaa kauppatilaa ei pienyrittäjälle löytynyt, päätettiin kesäkauppa tehdä Fiskarsin torille retroon minibussiin. 1978 vuosimallia oleva Volkswagen kleinbus nimettiin Penny Laneksi ja siitä kauppa saikin nimensä — ja alkunsa.

Yellow Van Penny Lane & More -shopin piti jäädä kesäkaupaksi, mutta päätimme pyynnöstänne perustaa verkkokaupan. Jatkossa löydät meidät myös eri pop up -tapahtumista ympäri Suomen – sillä volkkarillahan pääsee!

Yellow Van Penny Lane & More on kuitenkin paljon muuta kuin kauppa. Tämän ehkä huomasitkin etusivultamme. Sivustomme on jaettu neljään osioon, josta ensimmäisestä löydät ostospaikkamme. Täältä löydät kuratoidun kokoelman second hand -vaatteita naisille ja lapsille, vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja asusteita, kestävää elämäntapaa ja hyvinvointia käsittelevää kirjallisuutta sekä luonnonkosmetiikkaa. Yhteistyökumppanimme on tarkoin valittu ja valikoimaamme on valittu tuotteita, joiden arvoihin kuuluu vastuullisuus ja tuotannon läpinäkyvyys.

Helené Clothing on kaupan perustajan oma vaatebrändi, joka perustettiin samaan aikaan kaupan kanssa. Helenén vaatteiden inspiraatio tulee menneiltä vuosikymmeniltä ja pääosassa on kukkakuosit. Vastuullisen merkin vaatteet suunnitellaan Fiskarsin ja ommellaan Inkoossa. Vaatteiden valmistetaan pientuotantona ja made in order -periaatteella. Vaatteiden materiaalina käytetään sekä ylijäämäkankaita että uusia materiaaleja saatavuuden mukaan. Helenén filosofiana on valmistaa kauniita, näyttäviä ja mukavia vaatteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kurkkaa vaatevalikoimamme täältä.

Spirituality-osiosta löydät hyvinvointiin ja hitaaseen elämäntapaan keskittyvää sisältöä. Maistiaisina sivustolla on ilmaisia meditaatioäänitteitä, joita voit pysähtyä kuuntelemaan sinulle sopivana hetkenä.

Inspiration-osiosta löydät puolestaan vastuulliseen elämäntapaan ja erityisesti pukeutumiseen keskittyvää sisältöä.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi sivustollemme ja osaksi Yellow Van Penny Lane & More -yhteisöä.

Contact Us

Telephone:  +358440875587
contact@pennylaneandmore.com

Peltorivi 32, 10470 Fiskars
Next Pop up event coming soon.

About me

 

  • 2019.12.18.14.01.09_neo-4555944

    Satu Adam

    Founder & CEO

Updating…
  • No products in the cart.